maanantai 12. elokuuta 2019

Läksiäiset

Moikka! Me järjestettiin viime perjantaina mun kavein Emmin kanssa yhteiset läksiäiset. Näitä juhlia oli jo odotettu pitkään ja tuntuu jotenkin oudolta, että nyt ne on sitten pidetty. Ilta sujui omasta mielestäni tosi hyvin. Kaikki tuntui viihtyvän ja ruokaakin oli enemmän kuin tarpeeksi. 


Käytiin Emmin kanssa jo edellisenä päivänä kaupassa ja aloiteltiin jo joidenkin tarjoiltavien tekemistä. Ennen läksiäisten alkua meidän piti vielä koristella kakku, leipoa kasvispiirakka, siivota, koristella, laittautua ja paljon muuta. No kiirehän siinä tuli ja tietenkin meillä oli vielä järjestelyt vähän kesken kun eka vieras tuli xd. Onnistuttiin kuitenkin jotenkin saamaan kaikki valmiiksi pienellä avustuksella ennen kuin juhlat olivat vielä kunnolla alkaneet. :D





Tosiaan meillä oli siis ainakin omasta mielestäni paljon tarjoiltavaa ja toivottavasti jokaiselle löytyi jotain mieluisaa. Oltiin siis itse Emmin kanssa tehty vegaanisia brownieta, vaahtokarkki tikkuja, kasvispiirakkaa, kasvistikkuja ja tietenkin usa-teemainen kakku. Lisäksi tarjolla oli myös pikkupizzoja, keksejä, karkkia, sipsejä, popcornia, boolia ja limua.



Oli ihanaa nähdä kavereita ja viettää aikaa yhdessä vaikkakin suurinta osaa aionkin vielä nähdä ennen lähtöä. Kaiken kaikkiaan oli kyllä mahtava ilta ja sai kyllä tajuamaan miten ihania ystäviä mulla on ja miten ikävä mulle tulee niitä.

-Erika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti